Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Cartridges
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Cartridges

Wilt u besparen op kosten van uw cartridges? Lees dan deze 10 tips hoe u langer kunt doen met een cartridge en hoe u kunt besparen op de aanschaf van nieuwe cartridges!

Tip 1. Besparen begint bij het kopen van je printer

De ene printer is de andere niet. Bij het ene merk of type gaat de inkt bij normaal gebruik sneller op dan bij een ander. Printers zijn tegenwoordig goedkoop, maar kunnen per saldo duur uitvallen als het inktverbruik hoog is. Let dus al bij aanschaf op het inktverbruik van de printer die je wilt kopen.

Tip 2. Vergelijken en nog eens vergelijken

Er zijn tientallen aanbieders van cartridges. Een cartridge is een redelijk standaard product.
De aanbieder die zijn bedrijfsvoering het beste op orde heeft kan op lange termijn cartridges het goedkoopste aanbieden. En het blijkt. Prijsverschillen kunnen aardig oplopen. Vergelijk dus de prijzen zorgvuldig als je op de aanschaf van je inkt cartridges wilt besparen.

Tip 3. Compatible cartridges voor extra prijsvoordeel

Behalve de cartridges van de bekende merken zijn er de, merkloze, compatible cartridges.
De prijzen van deze compatible inkt cartridges liggen lager dan de merk cartridges. Maar ook hier geldt vergelijk de prijzen. Ook voor de compatible cartridges geldt namelijk dat de prijzen behoorlijk tussen aanbieders kunnen verschillen .

Tip 4. ‘Refill’ je cartridge zelf

Hergebruik je cartridge en vul ‘m opnieuw. Je bespaart zo op dure cartridges en het is nog beter voor het milieu ook. Vaak is het mogelijk om zelf inkt aan te schaffen en de cartridge bij te vullen. Het kan wat geknoei opleveren en soms moet u ook wat contactpunten van de cartridge afplakken.

Tip 5. Koop cartridges die al hervuld zijn
Makkelijker dan zelf bijvullen is het kopen van een al hervulde cartridge. Ook deze zijn stukken goedkoper dan compleet nieuwe cartridges. Ze zijn via internet te bestellen of in boekhandels en warenhuizen te koop.

Tip 6. Let op kwaliteit & garantie
Een opnieuw gevulde cartridge kan soms problemen opleveren. De ene leverancier biedt betere kwaliteit refill cartridges dan de ander. Let dus ook op de garantie die u krijgt als u gebruik maakt van refill cartridges.

Tip 7. Let op verzendkosten
Mogelijk heb je de goedkoopste cartridge gevonden. Maar is het werkelijk wel de goedkoopste cartridge? Let ook op verschillen in bijkomende kosten zoals verzendkosten als je via internet bestelt. Soms zijn er acties waarbij je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Tip 8. Geef aan het goede doel
Lege cartridges zijn geld waard omdat ze opnieuw gevuld kunnen worden. Wie daar geen zin in heeft kan zijn cartridges ook aan het goede doel schenken. Vaak zamelen vrijwilligers deze in of zijn er vaste adressen waar u uw cartridges kunt inleveren.

Tip 9. Pas de printer instellingen aan op je computer
Lang niet altijd hoef je met topkwaliteit te printen. Het is daarom aan te raden om de standaard printer instellingen te veranderen naar een stand waarin minder inkt verbruikt wordt.

Tip 10. Bezint eer ge print
Misschien een dooddoener, maar daardoor niet minder waar. De meeste inkt kun je besparen door minder te printen. Wees dus kritisch op wat je wel en niet print.

Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!