Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Dating
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Dating

Ben je op zoek naar een internetdate? Lees dan eerst deze 10 tips over daten via internet.

Tip 1. Weet wat je wilt!

Er zijn ontzettend veel datingsites. Naast algemene datingsites zijn er vele gespecialiseerde datingsites. Er zijn sites gericht op een ouder publiek of juist op jongeren. Datingsites die zich richten op ‘etno’ dating, op homoseksuelen of sexdates. Als je weet wat je wilt, kun je gericht
via een gespecialiseerde datingsite je geluk beproeven.

Tip 2. Gratis daten
Bij veel datingsites kun je gratis rondkijken, maar moet je bijvoorbeeld betalen als je meer informatie wilt zien, wilt reageren, of als je zelf een profiel wilt aanmaken. In de praktijk blijkt het de vaak een prima investering te zijn. Voor een goede vergelijking van datingwebsites kun je eerst een kijkje nemen op dating vergelijk.

Tip 3. Laat zien wie je bent
Laat op datingsites zien wie je bent. Neem een foto op, dat voorkomt later teleurstellingen en
de kans dat mensen reageren wordt groter.

Tip 4. Wees eerlijk en vertel over jezelf

Wees eerlijk over wie je bent en wat je doet. Ook hier geldt dat dit later teleurstellingen voorkomt. Vaak kun je in een profiel op een datingsite beschrijven wie je bent. Een uitgebreide beschrijving zal meer reacties opleveren dan een kort summiere beschrijving.

Tip 5. Wees voorzichtig met je gegevens
Geef niet zomaar je telefoonnummer, adres of achternaam. Daten via internet is leuk, maar zo af en toe zijn er mensen die minder goede bedoelingen hebben. Geef ook niet alleen je naam en
je woonplaats. Iemand die deze kent kan gemakkelijk aan je adres komen via de telefoongids. Geef pas adresgegevens als je redelijk zeker weet dat je de persoon in kwestie kunt vertrouwen.

Tip 6. Gebruik een apart email adres

Vraag een apart email account aan voor je dating activiteiten op het internet. Je kunt bijvoorbeeld via hotmail zo een account openen. Daarmee voorkom je vervuiling in je reguliere email account. Een extra account kan bovendien voor wat extra veiligheid en anonimiteit zorgen.

Tip 7. Kies de plek waar je afspreekt zorgvuldig
Kies voor een plaats waar je rustig kunt zitten en elkaar goed kunt verstaan. Een al te luidruchtige plaats is dus af te raden. Ga naar een sfeervolle locatie waar in de omgeving ook wat te zien is zoals een plek aan het strand of ergens op een levendige plek in de stad. De omgeving geeft dat altijd al gespreksstof.

Tip 8. Bereid je date afspraak voor
Is het zover en ga je je date ontmoeten, bereid dan je afspraak voor. Zorg er om te beginnen natuurlijk voor dat je er verzorgd uitziet. Trek iets aan waar je je gemakkelijk in voelt. Weet waar je precies moet zijn zodat je niet te laat komt. Zet je GSM af, als die steeds afgaat is vervelend en storend. Denk zo nodig van te voren na over gespreksstof en verdiep je alvast in onderwerpen waarvan je mogelijk al weet dat je date daarin geïnteresseerd is.

Tip 9. Zorg voor een veilige eerste ontmoeting
Wil je bij een eerste ‘live’ afspraak veilig en op je gemak voelen, spreek dan af in een openbare gelegenheid waar veel mensen zijn. Laat iemand anders ook weten waar je gaat daten en neem
je mobieltje mee zodat je altijd kunt bellen of sms’en.

Tip 10. Houd de alternatieven open

Daten via internet is erg populair. Veel mensen vinden via het internet een nieuwe relatie en internet daten is tegenwoordig volledig ingeburgerd. Maar de meeste relaties ontstaan nog steeds tijdens vakanties, het uitgaan, op het werk en via vrienden.

 

Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!