Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Huwelijksfeest
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Huwelijksfeest

Ga je binnenkort trouwen en denk je erover om een huwelijksfeest te houden? Lees dan eerst deze 10 tips voordat je je huwelijksfeest gaat plannen.

Tip 1. Een spetterend huwelijksfeest maakt je bruiloft compleet

Het is natuurlijk al een spannende dag, maar na alle officiële handelingen, op het stadhuis en eventueel in de kerk is het heerlijk om je ’s avonds helemaal te laten gaan tijdens je huwelijksfeest. Het is toch leuk om al je vrienden en familieleden in een ontspannen sfeer te laten meegenieten van je geluk. Een huwelijksfeest hoort er gewoon bij.

Tip 2. Een jubileum is ook een huwelijksfeest

Ben je al getrouwd en kon je toen geen feest geven. Of ben je een bepaald aantal jaren getrouwd en wil je dat graag vieren. Ook dan is er natuurlijk de mogelijkheid een huwelijksfeest te geven, dat is niet iets wat uitsluitend aan pasgetrouwde stelletjes is voorbehouden. Een jubileum-huwelijksfeest is een fantastische herinnering voor iedereen die erbij was.

Tip 3. Als je eens wat anders wilt…

...kun je natuurlijk ook besluiten je gasten mee te nemen naar een speciale locatie. Dat maakt het allemaal net even aparter dan gewoon een huwelijksfeest in een zaaltje in het buurthuis.
Dat kan ook heel gezellig zijn trouwens, maar als je iets wilt waar nog lang over nagepraat wordt, dan is een huwelijksfeest op een bijzondere locatie (een kasteel bijvoorbeeld) een prima idee.

Tip 4. Bij een huwelijksfeest hoort een bruidstaart

Als je dan tóch een huwelijksfeest wilt geven, dan zul je ook op zoek moeten naar een bruidstaart. Die zijn er in vele soorten en maten, en als je een beetje een goede banketbakker treft mag je zelfs proeven. Leuk hoor, die voorpret voor je huwelijksfeest.

Tip 5. Na je huwelijksfeest een huwelijksreis?

Dat is natuurlijk helemaal ideaal. Heerlijk toch, uitgezwaaid worden door je gasten en op naar een heerlijke vliegvakantie. Even helemaal weg. Maar dat hóeft niet natuurlijk. Je kunt ook besluiten tot een weekendje weg, al dan niet in Nederland of het buitenland, of gewoon lekker luxe een bruidssuite boeken in een hotel. Zelfs dan heb je al het idee dat je op vakantie bent geweest.

Tip 6. Een huwelijksfeest kan niet zonder muziek.

Het maakt niet echt veel uit waar je speciaal van houdt, maar bij een huwelijksfeest hoort gewoon wel muziek. Dat kan een simpele organist zijn, zodat iedereen mee kan hopsen op de hoempapa, maar je kunt er ook voor kiezen om een swingende band neer te zetten zodat je gasten écht kunnen swingen. Houd er daarbij wel rekening mee dat tijdens een huwelijksfeest de gasten van alle leeftijden zijn, zodat je niet opa of oma voor de subwoofer zet. Misschien wil de band ook wel een bekender deuntje spelen……

Tip 7. Een huwelijksfeest is niet compleet zonder openingsdans

En dan denk je misschien ‘help!’ maar dat hoeft niet. Een simpele quickstep is zo geleerd en als je niet van het klassieke dansen houdt, mag je natuurlijk ook als bruidspaar de dans openen met een heerlijke schuifelplaat of gewoon even lekker rocken. Maakt niet uit, als je maar ‘opent’.

Tip 8. Denk om een goede fotograaf

Ook al heeft bijna iedereen een digitale camera, toch kan het de kosten waard zijn om een professionele fotograaf in te huren. Dat kost wel wat, maar dan héb je ook wat, in ieder geval een mooi album met schitterende foto’s van het bruidspaar en de gasten. Daarnaast zijn natuurlijk alle kiekjes van iedereen reuze welkom om later nog eens na te genieten. Misschien kun je daar wel een eigen album van maken dan.

Tip 9. Waar zijn de ringen?

Bij een huwelijk horen ringen, het is een romantisch moment om elkaar de ringen om te doen, maar het is al net zo romantisch om die ringen samen uit te zoeken. Ook dat hoort weer bij de voorpret, en als je het ruim van te voren doet, heeft de juwelier ook nog gelegenheid om ze te graveren.

Tip 10. Als je wilt blijven lopen op je huwelijksfeest….

Trek dan niet op DE dag je schoenen voor het eerst aan. Feit is dat je op zo’n dag heel wat op je benen staat, en als je dat met nagelnieuwe schoenen moet doen is dat geen pretje. Wat je kunt doen is je schoenen van tevoren ’s avonds in huis inlopen. Wat ook helpt is om ze in beginsel te dragen met (te) dikke sokken. Dat knelt maar thuis kun je ze ook zo weer uitdoen en op die manier gaan ze wel vast naar je voeten staan, zodat ze op de dag van je huwelijksfeest niet meer gaan knellen.

Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!