Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Mooie Borsten
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Mooie Borsten

Wil je alles weten over mooie borsten? Lees dan eerst deze 10 tips.

Tip 1. Draag altijd een bh
Al vele vrouwen hebben een borstoperatie ondergaan met als doel mooiere borsten.
Over borstvergroting verderop meer. Maar er zijn meer mogelijkheden om mooie borsten te krijgen en te houden. Belangrijk blijft hoe dan ook altijd het dragen van een goede bh.
Zeker tijdens het sporten is goede ondersteuning vereist om borsten in model te houden.

Tip 2. Train je borsten

Borsten kun je in de sportschool trainen of thuis. Vraag in de sportschool om uitleg.
Een oefening die u eenvoudig thuis kunt doen is de volgende. Druk de palmen van de handen tegen elkaar totdat de borstspieren zich aanspannen. Houd de spanning ongeveer 10 seconden vast om vervolgens even te ontspannen. U kunt beginnen met deze oefening 4 tot 5 keer te herhalen en dit langzaam opbouwen tot 20 keer per oefensessie.

Tip 3. Koud water en veel zwemmen

Koud water zorgt voor een goede bloedcirculatie waardoor huid elastisch blijft en wordt verstevigd. Geef ook uw borsten geregeld een koude douche of gebruik een spons met koud water. Een sport die heel geschikt is om de borstspieren te trainen is zwemmen. Extra voordeel van zwemmen is het verstevigende effect dat het koude water op de huid heeft.

Tip 4. Gebruik vochtinbrengende crèmes
Met een vochtinbrengende of hydraterende crème, die u masserend met draaiende bewegingen kunt aanbrengen, stimuleert u ook de bloedcirculatie in uw borsten en verstevig u de huid.
Er zijn speciale crèmes voor borsten en decolleté op de markt.

Tip 5. Borstvergroting: siliconen of zoutwater

Bij een borstvergroting wordt meestal met siliconen protheses gewerkt. Deze protheses worden via een huidsnede onder de borst of bij de oksel ingebracht. Doorgaans zijn de resultaten goed en bevredigend. Incidenteel komt na het inbrengen van de prothese kapselsamentrekking voor.
Het kapsel dat zich rond de prothese vormt, zorgt er voor dat de borst abnormaal rond en stevig wordt waardoor een extra behandeling nodig kan zijn. Sommige vrouwen hebben liever geen siliconen protheses in hun lichaam vanwege de vermeende risico’s die daaraan zouden kleven. Zoutwaterprotheses zijn dan een alternatief.

Tip 6. Raadpleeg uitvoering één of meerdere artsen

Het is belangrijk dat u vertrouwen heeft in de arts die de operatie uitvoert. Wees dus kritisch en vraag uitgebreid naar de behandelwijze van de arts. Consulteer ook gerust meerdere artsen bij diverse klinieken om zelf een goed vergelijk te kunnen maken.

Tip 7. Denk na of u kiest voor comfort of puur voor uiterlijk
Wees kritisch op welke type prothese wordt gebruikt bij uw borstvergroting. Veel toegepast worden ronde zachte protheses en cohesieve protheses. Bij de cohesieve borstprothese is een natuurlijk, anatomisch resultaat mogelijk waarbij de borsten op natuurlijke wijzen hangen.
De operatie moet veel preciezer plaatsvinden dan bij de ronde protheses. Voordeel van ronde zachte vullingen is dat ze meedeinen, niet rechtop staan als u op uw rug licht en u er zelf prettig op kunt liggen.Bovendien zijn ze goedkoper en leveren ze vaak minder littekens op. De levensduur is ten opzichte van cohesieve borstprothese is korter en de kans op lekken is wat groter.

Tip 8. Plan een borstvergroting
Na een borstoperatie kunt u niet meteen volledig functioneren. De eerste dagen na de borstvergroting zult u het gevoel hebben last te hebben van zware spierpijn. Het bewegen van de armen kan dan gevoelig zijn. Gedurende een periode van 3 tot 6 weken na een borstvergroting is het niet goed om zwaar te tillen of sport te beoefenen. Verder is het belangrijk te onthouden dat prothesen de beoordeling van röntgenfoto’s van borsten moeilijker kan maken. Mocht u later een röntgenonderzoek ondergaan dan is het goed om voortijdig te laten weten dat u borstimplantaten heeft.

Tip 9. Borstvergroting: alternatieven
Wie grotere borsten wil heeft keuze uit meedere opties. Een operatieve borstvergroting is zeker niet de enige mogelijkheid. Met een push-up bh komen je borsten al mooier uit. Een kuur kan ook helpen. BreastGro is een natuurlijk product dat inwerkt op het klierweefsel in de borsten. Plantaardige hormonen activeren de productie van lichaamseigen hormonen waarop het lichaam reageert met de productie van klierweefsel.

Tip 10. Borstlift voor hangende borsten
De borstlift is bedoeld voor borsten die zijn gaan hangen, bijvoorbeeld na een zwangerschap of door sterke gewichtsafname. Bij een borstlift wordt overtollige huid verwijderd. Ook bij deze ingreep blijven littekens zichtbaar achter.

Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!