Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Playa de las Americas
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Vakantie Playa de las Americas

Ga je binnenkort op vakantie naar Playa de las Americas op Tenerife? Lees dan eerst deze 10 tips voordat je je Playa de las Americas Vakantie boekt!

Tip 1. Heerlijk relaxen in Playa de las Americas

Playa de las Americas op Tenerife heeft gezellige wijken en mooie stranden die voornamelijk uit lavazand bestaan. Er is een mooie promenade met veel souvenir- en kledingwinkels. Langs de grillige kustlijn kun je heerlijk slenteren, winkelen of op een terrasje zitten. Playa de las Americas staat ook bekend om zijn uitstekende uitgaansleven; je vindt hier tal van bars en het uitgaanscentrum Veronica. Net buiten de stad zijn twee golfbanen.

Tip 2. Ga naar de markt
In Playa de las Americas is op zaterdag en donderdag van 09.00 uur tot 14.00 uur markt in de wijk Torviscas Playa. Je vindt er leuke kraampjes met verschillende koopwaren.

Tip 3. Doe eens sportief!
Als je van actief bezig zijn houdt, dan zijn er verschillende mogelijkheden in Playa de las Americas. De stranden lenen zich prima om een dagje te surfen. Surfplanken kun je huren aan het strand. Er zijn in de omgeving van Playa de las Americas twee golfbanen. De eerste golfbaan is in San Miguel, 17 kilometer buiten Playa de las Americas. Het is een 18-holes baan en een golfvaardigheidsbewijs is een vereiste. Reserveren is noodzakelijk! De tweede golfbaan bevindt zich ten noorden van Costa Adeje. Dit is een 9-18 holes baan en een golfvaardigheidsbewijs is niet vereist.

Tip 4. Kies welk strand je wilt
In Playa de las Americas zijn drie stranden.
Het Carlota-strand bestaat voornamelijk uit fijn grind/kleine kiezels. De zeebodem is bedekt met rotsen en loopt snel af. Dit strand is gelegen ten noorden van de stad en kent een vrij sterke branding.
Het Europe-strand is centraal gelegen en bestaat uit fijn grind/zand en is te bereiken via treden. Achter het strand bevindt zich de promenade.
Het Camison-strand ligt ten westen van de stad, is een zandstrand en de zeebodem loopt langzaam af. Het strand is per treden te bereiken en er kan een sterke branding staan.

Tip 5. Doe eens een Spaans avondje
Wil je een avondje uit en genieten van Flamenco? Dan moet je naar de Piramide d’ Arona! Je kunt genieten van een schitterende show die je helemaal doet opgaan in Spaans temperament, prachtige dans, muziekstukken en Spaanse kleding. De show wordt opgevoerd door 40 dansers onder leiding van de bekende choreografe Carmen Motta.

Tip 6. Internationaal eten
Er zijn in Playa de las Americas genoeg eetgelegenheden, deze liggen verspreid in het centrum en langs de boulevard. Natuurlijk zijn daar echte Spaanse tapasbarretjes bij, maar je vindt hier ook Chinese en Italiaanse restaurants. Als je een keer geen Spaans wilt!

Tip 7. Praktische zaken
Zowel aan de boulevard als in het centrum zijn u banken met pinmogelijkheden. De openingstijden van de banken zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 14.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur.Het postkantoor ligt aan de Pueblo Canario en is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 14.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Tip 8. Geen oudheden, geen musea
De plaats Playa de las Americas kent net als Costa Adeje geen rijke geschiedenis. Door de opkomst van het toerisme zijn deze badplaatsen indertijd gecreëerd en gegroeid en gegroeid en dus... geen geschiedenis tijdens deze vakantie, ook wel eens lekker.

Tip 9. Altijd lekker weer
Playa de las Americas is gelegen in het zuidelijkste gedeelte van Tenerife. De zon schijnt vaak en het regent er weinig. Overdag liggen de temperaturen in het zomerseizoen op gemiddeld 32° C en de zeewatertemperatuur ligt gemiddeld tussen 20°C en 25°C. De wind, die zorgt voor wat welkome verkoeling, komt uit het noorden.

Tip 10. Zeker niet duur
Voor zo’n € 400 kun je al terecht voor een heerlijke week zonvakantie in Playa de las Americas. Geniet van de zee, zon en het strand en laat de boel de boel. Prima hoor!

Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!