Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Vakantie Playa des Ingles
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Vakantie Playa des Ingles

Ga je binnenkort op vakantie naar Playa del Ingles op Gran Canaria? Lees dan eerst deze 10 tips voordat je je Playa del Ingles Vakantie boekt!

Tip 1. Welkom in Playa del Ingles!
Playaa del Ingles ligt op Gran Canaria is ongetwijfeld de meest bekende badplaats van de Canarische Eilanden. In tegenstelling tot vele andere badplaatsen vind je hier geen oude dorpskern, maar wél moderne, kwalitatief uitstekende accommodaties. Bovendien ligt langs de gehele kust van Playa del Ingles een kilometers lang, langzaam in zee, dus ook met kleinere kinderen aantrekkelijk, aflopend zandstrand.

Tip 2. Geen tijd om te slapen
De winkelcentra Yumbo, Cita en Kasbah zijn echt een eldorado als je van winkelen houdt. Werkelijk overal in het hele centrum liggen gezellige bars, terrassen en restaurants. Daarnaast is er een ruime keuze aan nachtclubs en discotheken zodat deze bruisende badplaats eigenlijk nooit slaapt! Met andere woorden: er is gewoon geen tijd om je te vervelen, je komt tijd tekort!

Tip 3. Ga naar de markt
Playa del Ingles heeft verschillende markten, variërend van straat- en handwerkmarkten tot boerenmarkten en bloemenmarkten. Bij de Calle de la Estrallas is elke dag ’s avonds een straatmarkt, dat is bij het eindpunt van de minitrein. Gezellig, voordelig en afwisselend!

Tip 4. Geniet van de zonsondergang
Op de strandboulevard langs het hele Playa del Ingles heb je overal een schitterend uitzicht op de duinen, die vooral mooi zijn bij zonsondergang. Er is ook een uitkijkpunt, dat ligt aan het einde van de Avenida de Tirajana, daar kun je gewoon naar toe wandelen via de voetgangerszone die van het Plaza de Fuerteventura naar het strand loopt. Doen hoor!

Tip 5. Doe een dagje dierentuin
Ga naar Palmitos Park, dat is een prachtige, hele grote cactustuin, met daarin onder andere een apeneiland, aquarium, vlinderkas, tropische vogels etc. Bovendien worden hier indrukwekkende papegaaien- en roofvogelshows gehouden. Je kunt hier met de bus vanuit Playa del Ingles naar toe, het is maar 8 km.

Tip 6. Water fun fun fun!!
Natuurlijk heb je aan het strand water zát, maar voor dag vol waterpret kun je ook overwegen naar een waterpark te gaan. Aqua Sun en Ocean Park zijn twee grote waterparken, met de allermooiste glijbanen, dus plezier voor jong en oud! Ocean Park ligt naast Campo de Golf en Aqua Sur ligt richting Palmitos Park, je zou het ook nog kunnen combineren dus.

Tip 7. Toe aan een dagje rust?
Kom dan naar Barranco de Fataga. Op een half uurtje rijden van Playa del Ingles ligt dit dal met duizenden palmbomen en bovenaan, in de bergen, vind je het dorpje Fataga. Onderweg heb je in ieder geval al een schitterend uitzicht over Playa del Ingles, maar het dorpje is erg leuk om te voet te verkennen. Er zijn veel keramiekateliers, dus misschien een leuk idee voor de souvenirs voor thuis?

Tip 8. Swingen tot het weer licht wordt!
’t Is al eerder gezegd, Playa del Ingles staat bekend om het bruisende nachtleven. Er zijn discotheken waar je kunt swingen tot het weer licht wordt in bijvoorbeeld Malibubar, de Pacha, Havana, Life en Joy. Wil je niet swingen? Geen punt, er zijn zo’n 150 bars te vinden, in allerlei variëteiten zoals discobars, cocktailbars en Ierse pubs.

Tip 9. Je kunt niet stilzitten…
en dat is hier helemaal niet erg, want er is zoveel te doen, dat je vakantie eigenlijk te kort is. Wat dacht je van sporten als windsurfen, zeilen, duiken, fitnessen, tennissen, paardrijden? Al zou je elke dag iets anders willen, dan is dat hier mogelijk!

Tip 10. Zeker niet duur
Een weekje Playa del Ingles kun je al boeken voor zo’n € 400 maar dan heb je ook wat. Een vakantie om nooit te vergeten en misschien wel een stek om vaker terug te komen.


Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!