Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Rondreis Turkije
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Rondreis Turkije

Je wilt een rondreis maken door Turkije? Lees eerst deze 10 gratis tips voordat je je Turkije Rondreis boekt.

Tip 1. Een rondreis laat je meer zien!
Als je meer van Turkije wilt zien, is een rondreis dé manier. Want met zo’n rondreis zie je veel meer dan wanneer je alleen maar in één plaats blijft en hooguit de plaatsen daaromheen bezoekt. Veelal zijn rondreizen helemaal all-inclusive, dat scheelt wel eens per organisatie. Wat ook een mogelijkheid is, is dat je eerst een week gaat rondreizen en daarna, ook om bij te komen, maar ook nog om nog langer te genieten van dit prachtige land, een weekje strandvakantie erachteraan plakt.


Tip 2. Beroemde bezienswaardigheden te veel om op te noemen
Jazeker, Turkije is rijk aan bezienswaardigheden. Daar sta je thuis vanachter je computer misschien niet bij stil, maar er is echt heel veel te zien in Turkije. Van watervallen, tot woestijn-gebieden, een prachtige natuurlijk schitterende gebouwen. Met zo’n rondreis zie je het allemaal aan je voorbij trekken.

Tip 3. Een rondreis in Turkije is de ideale vakantie
Een rondreis is de ideale vakantie als je meer van een land en haar gewoontes wilt weten. Daarnaast is het ook fijn dat je altijd je reisleider bij je hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken over verdwalen of waar eten we vanavond (om maar een voorbeeld te noemen), alles is tot in de puntjes geregeld. Eigenlijk hoef je alleen maar te genieten….

Tip 4. Actieve rondreis Turkije
Er bestaan rondreizen die je langs drie bekende bezienswaardigheden in één reis brengen. Dan bezoek je het maanlandschap (!) van Cappadocië, de witte kalkterrassen van Pamukkale en de wereldberoemde stad Efeze. Natuurlijk bezoek je ook kleinere bezienswaardigheden en tal van dorpjes. Dit is een rondreis waarbij je echt wel goede wandelschoenen nodig hebt.


Tip 5. Veel cultuur & natuur
Als je liever aan cultuur/natuur is een rondreis met een gecombineerd aanbod hiervan voor jou de oplossing. Je doet natuurlijk onderweg de nodige bezienswaardigheden aan, ook culturele, maar daarnaast is er veel aandacht voor de schitterende natuur van Turkije. Weet je dat ze ook in Turkije een Biesbosch hebben? Die ligt bij Dalyan. Het Taurusgebergte is ook zo’n schitterende stuk natuur, wat je gezien moet hebben. Leuk, zo’n combi, want het is niet alleen maar cultuur, maar dus ook een stuk puur natuur.

Tip 6. Rijke historie tijdens je rondreis
Als je echt voor een week geschiedenis gaat met eventueel dus die strandvakantie erachteraan, dan bestaat er ook een rondreis die je in de voetsporen van Paulus laat treden. Je leert de geboorteplaats van Abraham kennen (Urfa), de christelijke kerken die er ook zijn, en uiteraard allemaal onder leiding van een gids die je alles vertelt wat je maar weten wilt. Een rondreis om nog lang over na te denken (eventueel op het strand dus).

Tip 7. Turkije is voordelig
Dit is waarschijnlijk geen nieuws, maar toch geven we het nog maar even door. Turkije is echt nog een betaalbaar land, waar je voor weinig geld een maaltijd of een biertje kunt bestellen. Turkije heeft ook mooi weer, dus daarvoor hoef je niet (meer) naar bijv. Spanje of Griekenland. Turkije is een fantastisch vakantieland, voor jong en oud.

Tip 8. Turkije kan altijd!
Turkije, bij de meeste bekend als ideaal zomerland, is door zijn zachte winterklimaat een prima land om ook in de winter te vertoeven. Turkije biedt veel meer dan lange stranden, een zeer aangename temperatuur en alle bedenkbare watersporten. Wist je bijvoorbeeld dat je ook kunt skiën in Turkije in de wintermaanden?

Tip 9. Turkije is voor iedereen
Kortom, Turkije is een land waar je als cultuur-, natuur-, winkel,- en sportliefhebber het hele jaar terecht kan. En laten we de fijnproevers niet vergeten!

Tip 10. Giga Turkije Rondreis vanaf € 700
Echt niet, als je bedenkt dat je zo’n giga rondreis al voor zo’n € 700 kunt boeken. Wat je allemaal meemaakt tijdens zo’n rondreis is dan natuurlijk inbegrepen en onbetaalbaar. Toch iets om over na te denken, zo’n rondreis in Turkije….


 


Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!