Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Snel Geld Lenen
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Snel Geld Lenen

Wilt u snel lenen en direct geld in handen? Lees dan eerst onderstaande tips over het lenen van geld.

Tip 1: Snel offerte aanvragen voor uw lening via internet

Via internet kunt u gemakkelijk en bij vele partijen offerte aanvragen voor een lening. Zo kunt u snel inzicht krijgen in wat u kunt lenen en wat de kosten zijn om te lenen.

Tip 2: Snel lenen is niet altijd goedkoop lenen

Bij veel producten die u koopt kunt u direct een lening afsluiten. Denk aan een lening bij de autodealer als u een auto koopt of het kopen op krediet als u bij een warenhuis of elektronica zaak een product koopt. Op zich een snelle en makkelijke manier van lenen. Maar goedkoop? Vaak niet!

Tip 3: Denk wel na over de leenvorm

Als u snel geld lenen wilt, is het belangrijk toch niet overhaast te handelen. Welke leenvorm past het beste bij uw situatie en welke leenvorm pakt het voordeligste uit. Bij een persoonlijke lening betaalt u een vast bedrag aan rente en aflossing. Aan het einde van de looptijd bent u dus ook van uw lening af. Bij een aflossingsvrije lening, lost u niet af. Dit biedt u gedurende een aantal jaren extra financiële ruimte. Na die tijd kunt u uw lening omzetten of in één keer aflossen. Met een WOZ krediet leent u door gebruik te maken van de overwaarde van uw woning. Het afsluiten van een WOZ krediet vergt wat meer tijd en is dus minder geschikt als u echt snel lenen wilt.

Tip 4: Leningen snel vergelijken

Vergeet niet verschillende aanbieders te vergelijken. U kunt bij meerdere aanbieders offerte opvragen. Er zijn daarnaast ook sites waar u het aanbod van verschillende aanbieders kunt vergelijken. Da’s wel zo gemakkelijk en snel. Echter lang niet altijd vindt u op zo’n vergelijkingssite alle aanbieders. Deze vergelijkingssites verdienen hun geld aan het aanbrengen van leningen en als ze met alle partijen afspraken hebben, is hun overzicht ook niet compleet. Kijk dus ook zelf nog even verder.

Tip 5: Geef de juiste gegevens op

Als u snel wilt lenen wees dan alert op het juist invullen van uw gegevens. Als u uw gegevens verkeert, opgeeft levert dat snel een kink in de kabel op en vertraagd u uw leenaanvraag onnodige.

Tip 6: Houd rekening met de BKR toetsing

Kredietverleners toetsen of u geregistreerd staat bij het BKR en geen achterstanden heeft in openstaande schulden. Als u achterstanden heeft verlenen kredietverleners niet snel een lening. U zult dan naar andere wegen moeten zoeken. Dat kost uiteraard meer tijd. Vraag is natuurlijk ook of, als u al achterstanden heeft, of het verstandig is om extra te lenen.

Tip 7: Direct en online uw lening afsluiten

U kunt sommige kredietaanbieders direct en online uw lening afsluiten. Via geautomatiseerde systemen voeren zij een BKR toetsing en kredietcheck uit. Vervolgens kunt u zelf uw contract printen en ondertekend terugsturen.

Tip 8: Wilt u echt lenen?

Snel lenen kan in een opwelling. Een lening is zo geregeld. Bedenk wel dat u daarna vaak voor jaren aan uw lening vast zit.

Tip 9: Hoe snel staat het geld op uw rekening?

Een lening snel afsluiten is één, maar hoe snel staat het geld vervolgens op uw rekening? Als u meteen geld nodig heeft is het dus goed om te vragen wanneer het bedrag mag verwachten.

Tip 10: Lees verder over lenen

Wilt u voordat u ‘snel’ uw lenig gaat afsluiten toch nog eerst even verder lezen. Op Interesses.nl vindt u nog meer tips over lenen. Kijk direct op de pagina met algemene tips over lenen.


Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!