Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Thuiswerk
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Thuiswerk

Werkt u thuis of wilt u thuiswerken? Lees dan eerst deze 10 tips!

Tip 1. Groot aanbod

Via het internet kunt u tegenwoordig heel eenvoudig een groot aanbod van thuiswerk vinden.
Kijkt u bijvoorbeeld eens bij de aanbieder van thuiswerk in de advertenties onderaan de pagina of raadpleeg eens bedrijven als Thuiswerkkrant en Thuiswerkboek.

Tip 2. Marktplaats

Als u wilt thuiswerken, kunt u ook eens kijken op Marktplaats. Niet alleen vindt u daar aanbieders van thuiswerk. U kunt er ook u eigen thuiswerk oproep plaatsen voor thuiswerk.

Tip 3. Diversiteit aan werk

Denk van te voren goed na over het type thuiswerk dat bij u past. Thuiswerken beperkt zich allang niet meer tot inpakwerk. U kunt kiezen voor administratief werk of telemarketing werkzaamheden verrichten.

Tip 4. Multi level marketing

Netwerk marketing oftewel multi level marketing is ook een optie. Multi Level Marketing is bij uitstek voor u geschikt als u over een grote kennissenkring beschikt of gemakkelijk contacten met anderen legt en onderhoud. Bij Multi Lever Marketing systemen verdient u niet alleen door de verkopen die u zelf genereert, maar ook door de verkopen van wederverkopers die u in het netwerk aanbrengt.

Tip 5. Affiliateprogramma

Hebt u een specifieke hobby en bent u handig met de computer dan kunt u ook zelfstandig inkomsten vanuit huis genereren. Als u eenmaal over een website beschikt over een door u te verkiezen onderwerp, dan kunt u zich vervolgens aanmelden bij affiliateprogramma´s en zo met
uw site geld verdienen.

Tip 6. Uw woonomstandigheden

Houdt bij de keuze voor het type thuiswerk, rekening met de omstandigheden waarin u verkeert. Bent u bijvoorbeeld klein behuisd dan is inpakwerk waarbij u grote voorraden thuis afgeleverd krijgt minder geschikt. Wilt u vanuit het buitenland werken en beschikt u over een computer dan is thuiswerk via internet een optie.

Tip 7. Betrouwbaarheid checken

In de thuiswerk branche zijn vele betrouwbare partijen actief, maar er is ook wel eens sprake van duistere praktijken. Verzamel daarom eerst wat achtergrond informatie over het bedrijf waarmee u in zee wilt gaan, bijvoorbeeld via Google door op de naam van het betreffende bedrijf te zoeken.

Tip 8. Gevolgen voor eventuele uitkering

Ontvangt u al een uitkering dan is het belangrijk om naar de gevolgen te kijken van uw bijverdiensten voor deze uitkering. Uw ww uitkering kan bijvoorbeeld gekort worden.
Informeer bij uw uitkeringsinstantie naar de mogelijkheden die u hebt om bij te verdienen.

Tip 9. Ook thuis ARBO-voorschriften

Ook als u wilt thuiswerken heeft u te maken met ARBO-voorschriften. Verricht u computerwerk dan is een goed meubilair vereist. Het werken met gevaarlijke stoffen mag alleen als daarvoor niet meer dan handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn.

Tip 10. Regel uw verzekeringen goed!

Denk na over uw verzekering als u gaat thuiswerken. Wie gaat thuiswerken is, als geen sprake is van een arbeidsrelatie waarin dit geregeld is, niet automatisch verzekerd voor arbeidsongeschikt-heid en ziektekosten. Hier zult u zelf maatregelen voor moeten treffen.
Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!