Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Vakantie Turgutreis
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Vakantie Turgutreis

Ga je binnenkort op vakantie naar Turgutreis in Turkije? Lees dan eerst deze 10 tips voordat je je Turgutreis Vakantie boekt!

Tip 1. Welkom in Turgutreis
Turgutreis is bekend om z’n spectaculaire zonsondergang, het 2,5 km lange zandstrand en de gunstige weersomstandigheden voor windsurfers. Je vindt er geen mondain nachtleven, maar Turgutreis biedt je toch enkele bars, disco’s en bovenal uitstekende restaurants. Ook deze zomer wordt er aangevlogen op de nieuwe luchthaven Milas Airport. De transfertijd naar Bodrum bedraagt nu nog slechts 45 minuten

Tip 2. Gezellig, ook voor 50-plus!
Turgutreis heeft een heel mooi centrum voor mensen die van rust houden. Het is daar niet zo gejaagd alles gaat relaxed. Je kunt er lekker wandelen en een terrasje pakken. Voor mensen die echt willen stappen moeten daar niet zijn, die moeten inderdaad naar Bodrum of Gumbet. Het is een aanrader voor mensen op leeftijd, alles lekker recht en geen heuvels. Erg gezellig dorpje om lekker te genieten van het weer en cultuur.

Tip 3. Doe een dagje Hamam
Als je toch in Turkije bent, kun je hier eigenlijk niet omheen. Heerlijk een dagje badderen in de Hamam, je zult zien dat je er als herboren vandaan komt.

Tip 4. Op zaterdag naar de markt
Op zaterdag is er in Turgutreis een grote drukke markt, die erg gezellig is. Je kunt in Nederland wel naar de markt gaan, maar zo’n markt als in Turgutreis is toch heel anders, ander sfeertje, echt een belevenis.

Tip 5. Muziek op het strand
Er is elke dag muziek op het strand vooral bij the Nutters, da’s toch ook wel erg gezellig, en weer eens wat anders dan je transistorradio (ofschoon dat tegenwoordig een MP3 is natuurlijk) meenemen. Bovendien is de jachthaven een van de grootste in Europa. Turgutreis moet je eigenlijk gewoon dóen!

Tip 6. Als je trek krijgt in Hollandse appeltaart...
...kun je daarvoor ook in Turgutreis terecht. Ozzy is misschien niet de goedkoopste gelegenheid, maar als je eens een lekker patatje met saté wilt eten moet je zeker een keer bij ze langs,ook voor een lekker bakje koffie met eigengemaakte Hollandse appeltaart.

Tip 7. Echt Turks!
Op het strand kun je bij sommige plaatsen gratis ligbedden krijgen. Wat heel bijzonder is,
is een restaurant waar je op palen in de kussens zit aan een lage tafel. Dat kan bij Anatolian.
De bediening is in klederdracht. Heel apart!

Tip 8. Heerlijk rustig en ongedwongen
Turgutreis is een heerlijk ongedwongen plaatsje. De lokale bevolking is vriendelijk en zeker niet opdringerig. Je kan er rustig in de winkels kijken en je wordt niet naar binnen gesleurd.
De moskee en het plein zijn prachtig en de jachthaven is gezellig om naar te kijken. Op het terras wordt je als een gast behandeld voor een keurige prijs.

Tip 9. Laat Turkije je verrassen!
Wie voor het eerst in Turkije komt, wordt misschien wel het meest verrast door het uitstekende eten en drinken en de gastvrijheid van het Turkse volk.

Tip 10. Zeker niet duur
Echt niet. Een heerlijke strandvakantie in Turgutreis kun je al boeken vanaf zo’n € 400.
Als je besluit all inclusive van je vakantie te genieten, dan lijkt het in beginsel wat duurder,
maar als je bedenkt dat je dan eigenlijk verder niks meer hoeft uit te geven… Wat is dan duur?

Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!