Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Vakantie Turunc
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Vakantie Turunc

Ga je binnenkort op vakantie naar Turunc? Lees dan eerst deze 10 tips voordat je je Turunc Vakantie boekt!

Tip 1. Turunc moet nog ontdekt worden
Turunc is een rustige, nog niet door het toerisme overspoelde, sfeervolle badplaats die schitterend is gelegen aan een mooie baai. Turunc ligt op ca. 20 km ten zuidwesten van Marmaris.

Tip 2. Gezellig en genieten van het uitzicht gaan hier in één moeite door
In het kleine, maar zeer gezellige centrum vindt u langs de waterkant verschillende restaurants, barretjes en terrasjes waar u 's avonds heerlijk kunt genieten van de diverse specialiteiten en het prachtige uitzicht.

Tip 3. Neem de dolmus naar Marmaris (maar de watertaxi is leuker)!
Wil je Marmaris gaan bezoeken, dan kun je met een dolmus gaan, wat ongeveer een half uurtje duurt, of je neemt gezellig de watertaxi, dan ben je met 45 minuten in de gezellige haven.

Tip 4. Gemoedelijke sfeer in een kleinschalige badplaats
Turunc is een ideale keuze voor hen die de vakantie niet in een grote, drukke badplaats willen doorbrengen, maar kiezen voor een gemoedelijke sfeer in een kleinschalige badplaats.

Tip 5. Bezoek Amos
Deze prachtige historische vindplaats is gelegen tegen de hellingen van de berg Asarcik, vlakbij Turunc. De stadsmuren welke uit de Hellenistische tijd stammen, het theater, de tempel en enkele standbeelden kunnen nog bezichtigd worden. Een groot gedeelte van het theater staat er nog en hier staat nog het altaar ter ere van Dionysos. Voor elk concert dat gegeven werd, werd er een offer gegeven ter ere van Dionysos.

Tip 6. Waar cultuur, mensen en natuur samenkomen…
De baai van Turunc geflankeerd met hoge rotsen is een van de mooiste plekken in deze omgeving. Hier kun je van de zee genieten, en kleine ontdekkingsreizen maken.

Tip 7. Welkom aan de Lycische kust
Mooie kleine zandstrandjes in schilderachtige baaitjes, omringt door beboste heuvels. Schitterende jachten in de diepblauwe zee. Dat is de Lycische Kust, ook wel de Zuid Egeische Kust genoemd. Maar behalve schitterende natuur heeft deze Turkse streek ook volop cultuur en genoeg mogelijkheden voor avontuur. Wat dacht u van een jeepsafari, of een zeiltocht!

Tip 8. Ook voor cultuur!
Maar er is meer dan alleen de Turkse zon. Bezoek eens het antieke Ephese, de modderbaden van Dalyan of de rotsgraven bij Kaunos. Ook voor de cultureel ingestelde vakantieganger is er van alles te doen!

Tip 9. Beleef een Turkse avond
Buikdansen en opzwepende muziek, dat zijn de ingrediënten voor een Turkse avond. Als je toch in Turkije bent, moet je zoiets eigenlijk ook eens meemaken. ’t Kan even zoeken zijn, maar georganiseerd worden ze zeker, ook in Turunc.

Tip 10. Zeker niet duur
Een heerlijke strand- en zonvakantie in het prachtige Turunc is zeker niet duur. Voor zo’n € 400 ben je een heerlijke week onder de Turkse pannen.

Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!