Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Vakantie Frankrijk
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Vakantie Frankrijk

Ga je binnenkort op vakantie naar Frankrijk? Lees dan eerst deze 10 tips voordat je je Frankrijk Vakantie boekt!

Tip 1. Frankrijk is een heerlijk land

Frankrijk biedt je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Mooie natuur, mooie omgeving, stranden, bergen, steden, cultuur. Je kunt het zo gek niet noemen (denk bijvoorbeeld aan wintersport) of je kunt ervoor in Frankrijk terecht.

Tip 2. Ideaal om te kamperen
Kamperen is nu eenmaal het leukste bij mooi weer. Welnu, goed nieuws: Frankrijk is bij uitstek geschikt voor een kampeervakantie. In principe altijd mooi weer, een mooie omgeving en ze zijn daar ingericht op kampeervakanties, dus het hoeft je aan niets te ontbreken.

Tip 3. Frankrijk is een land voor levensgenieters
Frankrijk is echt een land om van de ochtend tot de avond, dag in dag uit, van te genieten. Denk alleen al aan het lekkere eten dat je daar kunt doen. Inmiddels zijn in Nederland de pistoletjes ook aardig ingeburgerd, maar je zult zien (en proeven!) dat het dáár allemaal net even lekkerder smaakt.

Tip 4. Frankrijk is lekker dichtbij
In verhouding met veel andere vakantielanden is Frankrijk lekker dichtbij. Even België door en je bent er al. Als je er dan voor kiest om naar het zuiden te rijden, heb je nog wel een paar uurtjes nodig, maar daar hebben ze dan weer die prachtige tolwegen voor, zodat lange afstanden geen bezwaar hoeven te zijn.

Tip 5. Gewoon de Euro, lekker makkelijk
Geen gedoe meer met omrekenen, want ook in Frankrijk hebben ze de Euro. Zo weet je precies wat alles kost, terwijl je vroeger toch wel aardig moest kunnen rekenen om een inschatting te maken van de kosten. Dat is nu dus verleden tijd, want aan die Euro zijn we allang gewend.
Je hoeft ook niet bang te zijn belazerd te worden, want 1 Euro is gewoon 1 Euro, ook in Frankrijk.

Tip 6. Vier je vakantie in een bruisende hoofdstad: Parijs
Ook een goed idee voor je vakantie: een paar dagen Parijs. Zoals bekend is dit de hoofdstad van Frankrijk, en wat voor ’n hoofdstad! Je kunt er heerlijk uitgaan, genieten van theater, romantische wandelingen maken langs de Seine, het Louvre bezoeken. Parijs is een echte wereldstad die alles biedt voor de veeleisende toerist.

Tip 7. Voor een heerlijke strandvakantie
Zuid-Frankrijk is bij uitstek geschikt voor een heerlijke zomerse strandvakantie. Lekker luieren op je ligbed, flaneren langs de boulevard, heerlijk slapen in een goed hotel, uitgebreid ontbijten, nog uitgebreider dineren: kortom, alles in huis voor een heerlijke relaxvakantie.

Tip 8. Magisch Disneyland!
Deze kan in tips over Frankrijk niet ontbreken: Disneyland Parijs. Je hoeft niet eens een pretparkfanaat te zijn om het hier toch naar je zin te hebben. Het park beschikt over uitstekende hotels, allemaal op wandelafstand van het echte pretpark. Als je geen zin hebt om te lopen kun je ook een pendelbusje nemen, maar de wandeling is echt niet ver. En het park? Is een en al genieten, voor alle leeftijden. Ook al ga je nergens in, dan nog vergaap je je aan al het moois wat daar gemaakt is. Echt een aanrader!

Tip 9. In Frankrijk vind je fantastische vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes, bungalows, villa’s. Er is zoveel keuze dat een opsomming hier geen ruimte biedt. Je kunt in het hele land velerlei vakantiehuisjes reserveren. ’t Voordeel is dat je je eigen vakantiehuisje hebt, dus niet afhankelijk bent van tijden dat er ontbijt of diner geserveerd wordt (in Frankrijk eten ze nogal laat). Bovendien is je vakantiehuisje natuurlijk een prima uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Je kunt ook zelf een 'Tour de France' samenstellen.

Tip 10. Zeker niet duur
Er wordt vaak geroepen dat Frankrijk een duur vakantieland is, maar nu, met de Euro, valt dat eigenlijk wel mee. Je kunt het natuurlijk net zo duur maken als je wilt door extravagante dingen te gaan doen, maar als je gewoon een lekkere vakantie wilt vieren in een prima vakantieland, dan is Frankrijk een prima keuze.Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!