Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Vakantie Nederland
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Vakantie Nederland

Ga je binnenkort op vakantie in Nederland? Lees dan eerst deze 10 tips voordat je je Nederland Vakantie boekt!

Tip 1. Nederland is een prima vakantieland!

Er wordt vaak negatief over gedaan maar een vakantie in Nederland kan heerlijk zijn. Natuurlijk moet het weer een beetje meewerken, en die garantie heb je nu eenmaal in Nederland niet, maar als je dat risico wilt nemen, is het écht de moeite waard, want Nederland heeft zoveel moois te bieden, ook voor diegenen die het altijd maar ver denken te moeten zoeken.

Tip 2. De Veluwe is fantastisch
Een en al bossen en natuur! Een ideaal gebied voor een heerlijke relaxvakantie. Wat is er nu heerlijker dan op je fiets door al die bossen te tuffen en te genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft? Geen drukte,
geen files, gewoon lekker genieten en frisse lucht inademen!

Tip 3. In Nederland kun je op vele manieren vakantie vieren
Je kunt kiezen voor een hotel, een pension, een kampeervakantie of een vakantiehuisje huren. Er is zoveel keus dat het eigenlijk moeilijk is om van tevoren bepalen wat je nu eigenlijk wilt. De prijs speelt daarbij natuurlijk een rol, net als de eventuele faciliteiten op een camping. Ook kamperen bij de boer vindt steeds meer aftrek.

Tip 4. Nederland heeft boeiende steden
Wat denk je van een weekendje weg naar Amsterdam? Dat is een prima manier om er een paar dagen even helemaal tussenuit te zijn. Amsterdam biedt tal van toeristische attracties maar ook gewoon lekker op het Leidseplein op een terras zitten is al een feest. Eigenlijk moet je als Nederlander gewoon Amsterdam een keer “gedaan” hebben.

Tip 5. Prima vakantie in een bungalowpark
Ook dat is natuurlijk een prima oplossing, want dan heb je zelfs als het slecht weer is toch nog volop te doen. De meeste parken beschikken over uitgebreide zwemmogelijkheden en bieden daarnaast tal van recreatieve bezigheden. Slecht weer? Wie doet je wat, jij vermaakt je toch wel!

Tip 6. Geen problemen met eten
Als je met (kleinere) kinderen op vakantie wilt, kan het buitenland wel eens een probleem opleveren, al was het maar vanwege het vreemde eten. Als je in Nederland blijft kunnen ze gewoon evengoed lekker aan de doperwtjes met appelmoes (om maar een voorbeeld te noemen). Ook voor jezelf is het natuurlijk net zo prettig om te weten wat je bestelt als je uit eten gaat, niet dan?

Tip 7. Nog een voordeel: je reis duurt nooit langer dan 2,5 uur!
Ook iets om over na te denken, zéker als je met kinderen op vakantie wilt. Iedereen kent het verschijnsel van jengelende kids op de achterbank en geheid de kreet “wanneer zijn we er nou?”. Als je in Nederland op vakantie gaat, ben je bijna al op je bestemming voordat ze ook maar op het idee komen om dat te vragen, handig toch?

Tip 8. Last minute naar Nederland?
Dat klinkt maf, maar is wel waar. Er zijn tal van bungalowparken maar ook hotels die last minute vakanties aanbieden. Dat kan je een hoop voordelen opleveren, als je niet in januari al geboekt hebt. Bovendien kun je zo
ook kort van tevoren ook nog kiezen uit verschillende accommodaties. Houd er daarbij wel rekening mee dat als het dan écht mooi weer wordt de keuze in last minute beperkt is.

Tip 9. Dicht bij huis
Wie denkt daar nu aan als ie op vakantie gaat? Nou, het kan voorkomen dat je toch in omstandigheden verkeert waar je eigenlijk twijfelt van ‘zullen we wel op vakantie gaan?’. Voor die twijfelaars is Nederland een prima oplossing, want als er tóch wat mocht wezen waardoor je onverhoopt snel thuis moet zijn, dan is dat tijdens je vakantie in Nederland in een paar uurtjes gepiept.

Tip 10. Zeker niet duur
Welnee, een vakantie in Nederland is zeker niet duurder dan je gewone huis-, tuin- en keukengebeuren thuis. De grootste kosten zitten hem in de accommodatie, maar ook daarin is zoveel keus dat je alle gelegenheid hebt om
je vakantieadres aan je budget aan te passen. En op je vakantiebestemming? Daar heb je het zelf in de hand. In een park kost het zwembad niets, om maar een voorbeeld te noemen.

Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!