Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Vakantie Turkije
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Vakantie Turkije

Ga je binnenkort op vakantie naar Turkije? Lees dan eerst deze 10 tips voordat je je Turkije Vakantie boekt!


Tip 1. Ontdek het land
Als u in Turkije bent, en u wilt eens wat anders dan het geijkte toeristengebeuren, u wilt wel wat meer met uw vakantie doen, kijk dan eens om u heen en ontdek de natuur. Turkije biedt veel meer dan alleen prachtige zandstranden en beschikt over een schitterende natuur met bergen, bossen en groene weiden.

Tip 2. Geniet van het mooie vakantie weer
Turkije is een vakantieland wat eigenlijk wel een mooi weer garantie heeft. Of u uw vakantie nu in het binnenland of aan de kust doorbrengt, een zomer is daar écht een zomer. U kunt uw vakantiegarderobe naar hartelust benutten.

Tip 3. Turkije is voordelig
Als u uw vakantie in Turkije boekt, zult u tot de conclusie komen dat Turkije een bijzonder voordelig vakantieland is. In deze toch al dure tijden is het leuk om tijdens uw vakantie met miljoenen te kunnen smijten: 1 euro is 1,3 miljoen lira! Daarbij opgeteld het feit dat afdingen in Turkije normaal is, en uw vakantie wordt nóg voordeliger.

Tip 4. Ontmoet de plaatselijke bevolking
De Turken zijn een hartelijk en behulpzaam volk. Er komen wel eens verhalen voorbij van opdringerige verkopers, maar voor hen zou het onbeleefd zijn om iemand aan zijn/haar lot over te laten als u in hun winkel rondloopt. Totaal anders dan in Nederland, maar wel een welkome afwisseling.

Tip 5. Een vliegreis naar Turkije is vlakbij
Waarom een lange vermoeiende busreis naar een ander land als u in een paar uurtjes een ontspannen vliegreis naar Turkije kunt maken? Juist daarom is Turkije bij uitstek het vakantieland voor íedereen, zowel jongeren als ouderen alsook gezinnen met kinderen beleven hier de vakantie van hun dromen.

Tip 6. U komt in Turkije veel Nederlanders tegen
Voor veel mensen toch wel een vereiste op hun vakantie: Nederlanders ontmoeten.
Onderzoek heeft uitgewezen dat Turkije met stip is gestegen in de Vakantieland Top 10.
Het is natuurlijk ook best prettig om nieuwe kennissen op te doen in je vakantie.

Tip 7. Lekker eten
In Nederland schieten de shoarmazaken als paddestoelen uit de grond. U kunt dus wel nagaan dat u in het land van herkomst volop van veel van deze lekkernijen kunt genieten. Wat is per slot van rekening een vakantie zonder lekker eten. Een verblijf in dit gastvrij land wordt nog aangenamer als u kennis heeft gemaakt met de voortreffelijke Turkse keuken. De Turkse Keuken behoort tot de top 3 van de wereld.

Tip 8. Volop geschiedenis en cultuur
Turkije kent een rijke geschiedenis en cultuur die door veel mensen gewaardeerd worden.
Het is een land met een heerlijk Middellandse Zeeklimaat met droge, warme zomers en zachte winters. Turkije is één groot (vakantie)paradijs met vele mogelijkheden. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis komen gegarandeerd fotorolletjes tekort. Gelukkig is dat ‘probleem’ met de hedendaagse digitale camera’s eenvoudig op te lossen.

Tip 9. Vervoer
Gebruik voor uw vervoer een Dolmustaxi. Dit zijn kleine minibusjes die ook onderweg worden aangehouden. Dolmus betekent ‘volgepakt’, en dat is dan ook meestal het geval. Het is een voordelige manier om te reizen, en bovendien maakt u op deze manier kennis met de vriendelijke lokale bevolking.

Tip 10. Maak eens een rondreis!
Enthousiast geworden? Overweeg eens een rondreis tijdens uw vakantie. Op die manier wordt u door vakkundige gidsen gewezen op de meest schitterende plekken, een rondreis om nooit te vergeten. Juist omdat Turkije zo groot is, en u als leek amper kunt overzien wat het land te bieden, is zo’n rondreis een uitgelezen mogelijkheid om van uw vakantie pareltjes te maken.

 


Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!