Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Vrijgezellenfeest
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Vrijgezellenfeest

Gaat een van je beste vrienden of vriendinnen binnenkort trouwen? En organiseer jij het vrijgezellenfeest? Lees eerst deze 10 tips voordat je het vrijgezellenfeest gaat plannen!

Tip 1. Een knalfuif als vrijgezellenfeest is het einde!

Je kunt gewoon met je vrienden/vriendinnen wat gaan drinken, maar als je er echt een spetterende avond van maakt, heb je wel iets om op terug te zien. Er zijn arrangementen beschikbaar waar je zelfs het uitgaan kunt combineren met een hotelovernachting inclusief ontbijt, zodat je weer fris bij je aanstaande aankomt.

Tip 2. Voor een vrijgezellenfeest is niets te gek

Misschien ben je ze al eens tegengekomen, zo’n club gillende keukenmeiden of stoere mannen, waarbij overduidelijk is dat het om een vrijgezellenfeest gaat. De bruid/bruidegom gaat vaak volledig uit haar/zijn dak tijdens zo’n avondje stappen. Leuk toch, voor die éne keer dat je zoiets overkomt?

Tip 3. Vaak ben je wel de sigaar….

als jij degene bent om wie het vrijgezellenfeest gaat. Ga er maar van uit dat je vrienden/vriendinnen echt wel iets zullen vinden om je volledig voor paal te laten staan. Daar moet je je ook niet druk om maken, dat hoort gewoon bij een vrijgezellenfeest en het is later voor iedereen (inclusief jezelf) een leuke herinnering.

Tip 4. Maak het niet te bont!

Je kunt dan wel op je vrijgezellenfeest helemaal los gaan, maar je moet toch wel een beetje je kop erbij houden, want het is niet leuk om tijdens je vrijgezellenfeest dingen uit te halen waar je je later voor zou moeten schamen. Dus gewoon, hou het gezellig maar wel leuk (en dat geldt dan ook voor diegene die je vrijgezellenfeest organiseert!).

Tip 5. Een vrijgezellenfeest móet niet

Als je na alle voorgaande kreten denkt dat een vrijgezellenfeest een must is: niets is minder waar. Je kunt evengoed een geweldig huwelijksfeest hebben zonder dat je in de week daarvoor een vrijgezellenfeest hebt ondergaan. Het is maar net waar je zin in hebt, en je hoofd en budget naar staan. De keus is aan jezelf, en aan niemand anders.

Tip 6. Dames vieren graag een gillend vrijgezellenfeest.

Dat is mede een reden waarom veel vrijgezellenfeesten van aanstaande bruiden gevierd worden bij shows met mannelijke strippers. Dat levert een hoop hilarische momenten, waar alle deelneemsters later gierend over zullen vertellen.

Tip 7. Heren duiken graag de kroeg in

Wat natuurlijk een prima optie is voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Het is leuk om met je vrienden te vieren dat je nog éven vrijgezel bent. Onder het genot van een drankje nog even uitgebreid bomen met je vrienden is ook wat waard. Ook dat wordt een avond waar later nog met veel genoegen aan teruggedacht zal worden.

Tip 8. Vergeet de fototoestellen niet

Nog beter zijn misschien filmcamera’s want een vrijgezellenfeest is altijd bijzonder. Het is dan leuk om later, samen met je partner, van elkaar de foto’s en beelden terug te kunnen kijken van het feest van je partner en dan samen nagenieten van de pret die de vrijgezellenavonden hebben opgeleverd.

Tip 9. Vergeet de BOB niet

Leuk, zo’n vrijgezellenfeest, met glaasje na glaasje. Allemaal prima, als je van tevoren maar goed afspreekt wie de BOB gaat worden. Wil er niemand BOB zijn? Ook goed, bestel dan een taxi of regel van tevoren overnachtingen of een chauffeur. Zo kan een vrijgezellenfeest ook leuk eindigen.

Tip 10. Een vrijgezellenfeest blijft in je geheugen gegrift!

Dat is tenminste wel de bedoeling van een vrijgezellenfeest. Zelfs al een stel al jarenlang bij elkaar is kan er nog uitgebreid nagepraat (en nagelachen!) worden over de belevenissen tijdens de wederzijdse vrijgezellenfeesten. Daar doe je het tenslotte voor.

Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!