Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Waterkoelers
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Waterkoelers

Waterkoelers bieden u heerlijk koud water op up werkplek. Waar moet u op letten als u een waterkoelers wilt aanschaffen. Hieronder volgen 10 tips.

Tip 1. Leidingwaterkoeler of flessen?

U kunt kiezen uit een waterkoeler waarbij kraanwater door de waterkoeler wordt gekoeld en gefilterd. U hoeft dan niet steeds de flessen te vervangen. Bovendien is het water vaak stukken goedkoper. Leveranciers van flessen claimen dat het water dat zij leveren veel beter gezuiverd is.

Tip 2. Water uit de kraan als alternatief

Een waterkoeler is natuurlijk hip en het water lekker koel. Alternatief blijft natuurlijk om gewoon water direct uit de kraan te drinken. Niet veel minder qua kwaliteit, of zelfs even goed, en als je de kraan even laat lopen ook vaak heerlijk koel, en een stuk voordeliger.

Tip 3. Met of zonder filter afhankelijk van uw smaak

Bij waterleidingkoelers kunt u kiezen voor koelers met of zonder filters. Als uw kraanwater minder lekker is, kan een filter een eventuele bijsmaak verminderen.

Tip 4. Het oog wil ook wat: design waterkoelers

Waterkoelers zijn er in vele maten en uitvoeringen. Vaak is het een relatief groot apparaat dat in uw kantoor komt te staan. Wilt u dat het er dan leuk blijft uitzien overweeg dan de aanschaf van een design waterkoeler. Diverse aanbieders leveren design waterkoelers.

Tip 5. Met een waterkoeler bespaart u koffie

Aan een waterkoeler zit een prijskaartje. Als u uw medewerkers zo echter stimuleert om meer water te drinken en minder koffie te nuttigen, bespaart u op de kosten voor uw koffie en kunt u uw investering (deels) terugverdienen.

Tip 6. Lekker met siroop

Het water uit een waterkoelers kunt u ook mengen met limonadesiroop. Dat geeft uw koele water een lekker smaakje. Vele leveranciers van waterkoelers kunnen siroop meeleveren.

Tip 7. Kraan in de buurt?
Voor een waterkoeler die aangesloten wordt op de waterleiding moet natuurlijk wel kraan beschikbaar zijn. Is een koeler niet dicht in de buurt van een kraan te plaatsen, dan is een flessenkoeler mogelijk handiger. Houdt u er wel rekening mee dat u die flessen ook steeds moet opslaan en dat ze veel ruimte in beslag nemen.

Tip 8. De thuiskoelers

De thuistap onder de waterkoelers. Er zijn kleinere modellen waterkoelers in omloop die prima geschikt voor thuis zijn. Ook ideaal natuurlijk voor kleine bedrijven.

Tip 9. Offertes opvragen

De prijzen van de verschillende systemen en aanbieders verschillen. Aanbieders geven doorgaans weinig prijsinformatie op hun internetsite prijs. Om prijzen te vergelijken kunt u het beste bij meerdere aanbieders offerte opvragen. U kunt kiezen uit een huurovereenkomst of zelf tot koop van een waterkoeler overgaan. Wat voor het gunstigste is, hangt natuurlijk van uw situatie af.

Tip 10. Onderhoud waterkoeler

Let u als u een waterkoeler aanschaft of daarvoor een contract afsluit ook op het onderhoud. Hoe vaak komt de leverancier langs voor onderhoud en hoe snel zijn ze ter plekke als er een storing aan de koeler is ontstaan.

Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!