Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Weekendje weg
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Weekendje weg

Ga je binnenkort een weekendje weg? Lees dan eerst deze 10 tips voordat je je weekendje weg boekt!

Tip 1. Een weekendje weg is heerlijk
Probeer het maar eens, als je een weekendje weg gaat, heb je als je thuiskomt toch het gevoel dat je ik weet niet wat voor een vakantie erop hebt zitten. Je bent er gewoon even helemaal uit geweest, en dat voor maar een paar dagen. Echt een aanrader!

Tip 2. Een weekendje weg kan overal
Je kunt bij een weekendje weg denken aan een weekendje Nederland, maar dat kan natuurlijk net zo goed een weekendje buitenland zijn, in een of andere bruisende stad. Wat dacht je van een romantisch weekendje Parijs of een flitsend weekend Londen? Er zijn mogelijkheden te over, verzet je zinnen en boek een minivakantie in de vorm van een weekendje weg.

Tip 3. Voor een weekendje weg heb je niet veel nodig
Dat is juist de gein van een weekendje weg, je pakt bij wijze van spreken je tandenborstel in en je bent klaar! Niet helemaal waar natuurlijk, want je hebt toch altijd wat meer spullen nodig, maar in principe stop je wat je nodig hebt in een weekendtas (hoe toepasselijk) en je bent klaar voor je weekendje weg.

Tip 4. Een weekendje Nederland is zo gek nog niet
Zeker niet, je hóeft het niet ver weg te zoeken. Enig idee hoe mooi Nederland is? Als je een weekendje weg in Nederland boekt, kom je er eigenlijk pas achter hoeveel verschillende landschappen Nederland te bieden heeft. Geloof maar van ons dat je je zult verbazen, en dat geldt dan voor heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en álles daar tussen in.

Tip 5. Een weekendje weg kan ook eenvoudig
Bij weekendje weg denk je in eerste instantie aan een hotel, maar dat hóeft natuurlijk helemaal niet. Er zijn ook voldoende pensions die deze mogelijkheid bieden, en wat te denken van de vele bungalowparken die Nederland rijk is? Ook dáár kun je prima terecht voor een (vaak iets langer) weekendje weg.

Tip 6. Laat de auto maar staan
Ook dat is leuk van een weekendje weg. Je kunt een keer de auto thuis laten en gewoon in de trein of bus stappen. Daarmee kom je in principe overal, en je hebt ook eens tijd om de omgeving te bekijken in plaats van op het verkeer te moeten letten, prettig toch?

Tip 7. Heerlijk ontbijten!
Eerlijk is eerlijk, thuis neem je daar vaak de tijd niet voor. Je zult zien dat een van de grote genoegens van een weekendje weg betekent de volgende ochtend in alle rust opstaan en heerlijk relaxt van een prima ontbijt genieten. Je zult er versteld van staan wat je op kunt, omdat alles net even ánders en lekkerder smaakt. Bovendien is zo’n smakelijk ontbijt een prima basis om een dag vol ontdekkingen mee te beginnen.

Tip 8. Huur eens een fiets
Ook dát is een mogelijkheid. Bij menig hotel of bungalowpark bestaat er de mogelijkheid een fiets te huren. ’t Is niet alleen goed voor je gezondheid, zo’n fietstocht, maar ook goed voorde ontspanning. Op de fiets kun je op je gemak de omgeving verkennen, stoppen waar je wilt (picknickmand mee?) en genieten van al het goede wat een weekendje weg te bieden heeft.

Tip 9. Uitgaan in een andere stad
Nog een voordeel van een weekendje weg in een andere stad: je kunt eens in een andere omgeving uitgaan. Dat is aan de ene kant raar, omdat je natuurlijk heg nog steg kent, maar in je hotel kunnen ze je ongetwijfeld vertellen waar je zijn moet voor een te gekke avond uit.
En terug? Neem je lekker een taxi naar je hotel, je bent toch op vakantie!

Tip 10. Zeker niet duur
Een weekendje weg hoeft zeker niet duur te zijn. Iedereen kent natuurlijk het fenomeen van de hotelbon, waar je gratis kunt overnachten, mits je maar in het hotel eet, maar er zijn veel meer mogelijkheden voor voordelige weekendtrips. Die worden overigens aangeboden door zowel hotels zelf als reisorganisaties. Ook bungalowparken hebben vaak aanbiedingen voor een weekendje weg. Een weekendje weg is zo duur nog niet.

Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!