Interesses.nl geeft je tips over heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Vakantie, Huis en Tuin, Health en Beauty maar ook over zakelijke onderwerpen. Daarnaast geven we een selectie van gerichte aanbiedingen. Heb je zelf een tip mail hem dan naar info@interesses.nl
Zonnebanken
Contact
Home  
Categorieën:

Huis en Tuin
Gezondheid en Uiterlijk
Vakantie
Business 2 Business
Werk, Opleiding en Inkomen
Computers en Internet
Auto's en Vervoer
Financieel
Relatie en Gezin

Zonnebanken

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden als je een zonnebank of zonnehemel wilt kopen. Lees daarom eerst deze 10 tips over het kopen van een zonnebank.

Tip 1. Een zonnebank? Waarom?

Een zonnebank is een pittige uitgave maar komt wel ten goede aan je gezondheid. Op een zonnebank liggen betekent totale ontspanning. Bovendien kun je met een zonnebank in huis altijd zorgen voor een lekker kleurtje, ook in de winterdag hoef je niet met een bleke huid te lopen.

Tip 2. Er zijn heel veel soorten

Zelfs als je kleinbehuisd bent kun je een zonnebank of zonnehemel kopen, want ze zijn er in soorten en maten. Ook voor lange mensen zijn er speciale zonnebanken. Bovendien zijn er veel variaties mogelijk in opvouwbare modellen, dus eigenlijk past een zonnebank altijd wel ergens.

Tip 3. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact

Kijk, en dat is nou het ideale van een zonnebank. Als je bijvoorbeeld een traditionele sauna zou willen komt daar heel wat meer bij kijken. Maar als je een zonnebank gaat kopen, hoef je alleen maar te zorgen voor een lege plek in huis met een stopcontact in de buurt. That’s it! Ideaal toch?

Tip 4. Verschillende mensen hebben verschillende wensen

Daarom is er ook zo’n uitgebreid assortiment zonnebanken te koop. De één wil juist wel een ventilator, voor de verkoeling, en een nader juist niet. De een wil een reflectorplaat (twee kanten bruin) en de ander juist niet. De juiste zonnebank is geheel aanpasbaar aan je persoonlijke wensen.

Tip 5. Een zonnebank is niet goedkoop

Een beetje zonnebank kost al gauw wat. Zeker als je er een kiest met meerdere opties is de
prijs er vaak een die er niet om liegt. Daar kun je eventueel een financiering voor afsluiten,
maar daarbij moet je wel bedenken dat de rente van een lening voor een zonnebank absoluut niet fiscaal aftrekbaar is. ’t Is maar dat je het weet. Die rente overleef je wel, zeker als je bedenkt hoeveel uren je van je zonnebank kunt gaan genieten.

Tip 6. Zonnebank met gezichtsbruiner

Er zijn ook zonnebanken te koop die een speciale gezichtsbruiner ingebouwd hebben, zodat je teint er direct wat beter uit gaat zien, al na je eerste zonnebankbad. Dan hoef je dus niet een aparte gezichtsbruiner aan te schaffen die je weer ergens neer moet zetten, nee, het gaat in één moeite door. Makkelijk!

Tip 7. Een zonnebank is totale verwennerij!

Zeker als je bedenkt dat er ook al zonnebanken zijn die rustgevende geluiden geven en een behaaglijke infrarood warmte produceren. Dat is ideaal voor het opwarmen of ontspannen van je spieren, voor of na een training. Daarbij opgeteld kun je dan ook nog aromatherapie toepassen. Dat is nog eens relaxen!

Tip 8. Zelfs als je écht geen ruimte hebt!

Als je nou echt geen ruimte hebt voor een complete zonnebank, dan is er toch nog een mogelijkheid om thuis van een zonnebank te genieten, namelijk met een soort minizonnebank. Iedereen heeft per slot van rekening wel een tafel waar je zo’n minizonnebank op kunt neerzetten. Toegegeven, het is niet zo relaxt als liggen op een zonnebank, maar je ervaart in ieder geval wel die weldadige warmte en je doet een lekker kleurtje op.

Tip 9. Bepaal je budget.

Voor alle portemonnees is tegenwoordig wel een zonnebank te koop. De prijs is uiteraard afhankelijk van de opties die er op een zonnebank zitten, zoals het soort lampen, de opvouw-baarheid, de afstandbediening, de mobiliteit etc. Ook al kun je dan geen super-de-luxe model aanschaffen, voor een bescheiden zonnebank hoef je niet zoveel neer te tellen en kun je toch genieten van het zonnetje in thuis.

Tip 10. Het kost wel stroom

Je bent er niet met alleen de aanschaf van je zonnebank, want natuurlijk gebruikt een zonnebank stroom. Je kunt je laten informeren over het verbruik per zonnebank, en daar zitten best wel verschillen in, al is het alleen al vanwege het aantal lampen dat toegepast is, maar dat het stroom gaat kosten is zeker. De enige zonnewarmte die geen stroom kost, is die van de natuur, maar die is soms ver te zoeken, en dan is je zonnebank thuis een heerlijk alternatief.

 


Interesses.nl heeft met de grootste zorg de content verzorgd maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website!